CTIF 2013. évi Nemzetközi Ifjúsági és Felnõtt Tûzoltó Versenyen

Újabb egyeztetõ megbeszélés tartottak a magyar csapatok vezetõi az országos tûzoltósági fõfelügyelõ vezetésével a CTIF 2013. évi Nemzetközi Ifjúsági és Felnõtt Tûzoltó Versenyen való részvételrõl, a felkészülés helyzetérõl.

A július 14. és 21. között a franciaországi Mulhouse-ban tartandó versenyen két hivatásos, hét önkéntes és két ifjúsági csapat indul, valamint kilenc magyar versenybíró is képviseli a hazai színeket.
 
A május elején tartott megbeszélésen meghatározottak értelmében most szó esett a felkészülés menetérõl, a kiutazás megszervezésérõl, pénzügyi kérdésekrõl, illetve a még egyeztetésre váró feladatokról.

A csapatok képviselõi elmondták, hogy a sportverseny válogatott csapata Ostravában járt egyhetes felkészülésen, amit a héten Gyõrött folytat. Elhangzott az is, hogy mivel az V. Országos Hagyományos Tûzoltóverseny az árvíz miatt elmaradt, ezért az önkéntes csapatok burgenlandi és alsó-ausztriai tartományi versenyeken vettek részt az elmúlt két-három hétben, ez is a felkészülés egyik állomása volt. Az ifjúsági csapatok együtt gyakoroltak Pázmándon, a közös felkészülés a jövõ héten Letenyén folytatódik.

Forrás: OKF

Kapcsolódó képek: További képek a galériában